Olas Bil AS er et bilopphuggeri som holder til i Visnes i Karmøy kommune, ikke langt ifra Haugesund sentrum. Vi har nå 17 ansatte og arealer på over 2000 m². Hos oss kan du både kjøpe brukte bildeler og levere bilvrak til resirkulering. I 2017 er vrakpanten på 3000 kr, og hos Olas Bil kan du velge mellom å få pengene kontant når du levere vraket eller få pengene inn på konto når Skatteetaten har godtatt vrakmeldingen.

bilde1

Olas Bil ble startet i 1990 på hjemgården på Utvik. Etter 2 år ble det for lite og det ble kjøpt et garasjeanlegg på Skeisvold i 1992. Der ble det startet mekanisk og karosseri/lakk verksted i 1993, med 3 ansatte. Samtidig begynte vi å kjøpe nyere skadebilder for demontering på gårdsverkstedet på Utvik fra både Norge og Danmark. Etter stadig vekst kjøpte vi de gamle gruve anleggene på Rødkleiv i 1995. Her var det lagt opp til alt annen enn å drive bilopphugning, derfor måtte byggene totalrenoveres før de kunne tas i bruk. Dette ble gjort samtidig som bilverkstedet på Skeisvold var i drift. Mange lørdager og utallige timer ble brukt for å sette i stand de gamle og forfalne bygningene.

Olas Bil AS

Etter noen år med drift og intensiv jobbing i Visnes, vokste bedriften og det ble satset for fullt. De gamle lokalene ble etter hvert for små, og det ble bygge et nytt administrasjonsbygg. Olas Bil holder i dag til i nye og moderne lokaler i Visnes.

Olas Bil AS